Bellas julgran

Ja, vad säger man om dessa små söta och busiga "odjur" ? Vi tog fram vår röda och speciella gran dagen före julafton och plockade fram alla ornament i silver som vi skulle dekorera den med. Den skulle bli så himla fin där den skulle stå bredvid vårt nya fina bord - Jag hade verkligen sett bilden framför mig.

Men föga anade jag då att så snart granen stod klar och "färdigskruvad" så kom det lilla busfröet Bella och kastade sig på den! Ögonen lyste av iver och hon klättrade stadigt längre och längre upp i den, på väg mot toppen.
Hon såg så himla rolig ut alltså och för varje gång hon klättrade upp och ner så slokade grenarna mer och mer... Vi insåg att vi inte skulle kunna klä granen överhuvudtaget. Det var Bellas julklapp helt enkelt :) Granen fick stå där i sitt hörn röd och grann och den enda utsmyckningen var stjärnan i toppen och Bella som hängde runt kvistarna!


Trodde ni att ni skulle kunna ta granen ifrån mig, va!? Ha Ha det är MIN MIN & bara MIN!


Efter bus och klätter blir man lite trött oxå och då kan man ta sig en liten lur bland barren

Granen står där än och efter ett antal upp- och nedklättringar av lilla Bella så har ett par kvistar ramlat av, grenarna slokar som bara den och den förr så granna granen börjar bli riktigt ful! Får se om vi överhuvudtaget kan spara den eller om den åker i soporna på 13-helgen :)

JulKram från Mi@


Nytt är kul!

Äntligen har vi fått vårt matbord och äntligen är det ihopmonterat (utav min jättehändige Anders)! Vi beställde det för drygt 2,5 månader sen.
Bordet såg vi i Stockholm i somras när vi slank in på BoConcepts boutique och sen kunde vi liksom inte släppa det i tankarna.
Stolarna har vi köpt på MIO och mattan på IKEA.

Bilderna är lite mörka, men strunt samma - så här ser det ut!


Vilken tur! Nu har vi nånstans att sitta och äta på Julafton :)







Vi fick en hel kartong med BoConcept-karameller efter det att vi haft en del mail-kommunikation om bordet som aldrig kom. Jag tackade för trevligt bemötande och bra service, trots allt, och som tack för fina ord, skickade chefen dessa karameller till oss! Där ser man! Det lönar sig att vara positiv och trevlig :)

JulKram från Mi@


Mia meets Mia

Jo, det var så sant! Häromdagen hade vi celebert och jättetrevligt besök på jobbet.
Mia Törnblom var och föreläste för en full hörsal och jag kunde inte låta bli att tjyvlyssna lite grann mellan varven. Hade ju bara sett henne i olika sammanhang i diverse TV-program och hade väl, i ärlighetens namn, tyckt att hon allt som oftast var lite väl överpositiv och sprallig. Men när jag nu träffade henne IRL så ändrade jag uppfattning. Hon är en väldigt trevlig, ödmjuk och varm person som verkligen smittar med sina skratt och ibland dråpliga berättelser tagna ur hennes eget liv. Man har svårt att sluta lyssna och vill bara lyssna mer & mer!

Om ni har möjlighet, gå och lyssna på henne, det är det verkligen värt!


 
Mia Törnblom och jag - Friends forever :) Eller ?



RSS 2.0