Bellas julgran

Ja, vad säger man om dessa små söta och busiga "odjur" ? Vi tog fram vår röda och speciella gran dagen före julafton och plockade fram alla ornament i silver som vi skulle dekorera den med. Den skulle bli så himla fin där den skulle stå bredvid vårt nya fina bord - Jag hade verkligen sett bilden framför mig.

Men föga anade jag då att så snart granen stod klar och "färdigskruvad" så kom det lilla busfröet Bella och kastade sig på den! Ögonen lyste av iver och hon klättrade stadigt längre och längre upp i den, på väg mot toppen.
Hon såg så himla rolig ut alltså och för varje gång hon klättrade upp och ner så slokade grenarna mer och mer... Vi insåg att vi inte skulle kunna klä granen överhuvudtaget. Det var Bellas julklapp helt enkelt :) Granen fick stå där i sitt hörn röd och grann och den enda utsmyckningen var stjärnan i toppen och Bella som hängde runt kvistarna!


Trodde ni att ni skulle kunna ta granen ifrån mig, va!? Ha Ha det är MIN MIN & bara MIN!


Efter bus och klätter blir man lite trött oxå och då kan man ta sig en liten lur bland barren

Granen står där än och efter ett antal upp- och nedklättringar av lilla Bella så har ett par kvistar ramlat av, grenarna slokar som bara den och den förr så granna granen börjar bli riktigt ful! Får se om vi överhuvudtaget kan spara den eller om den åker i soporna på 13-helgen :)

JulKram från Mi@


Kommentarer
Postat av: Sus

Men vilka underbara kort på er sötBella ;) Nej nu har det blivit mycket sött i denna blogg så nu hänger vi ut karlarna och ungarna en sväng ;) Oss själva .... nja vi får se :))

Puss

2009-12-30 @ 10:58:57
URL: http://miaochsus.blogg.se/
Postat av: Heather KL

Awww vad roligt och söt hon är :) Och vilket RÖD gran! ;)



Kramisar !!

2009-12-30 @ 13:59:11
URL: http://hemmamamma-i-usa.blogspot.com/
Postat av: Lotte Ambjörn

Vilken liten sötnos <3

2009-12-30 @ 14:45:48
Postat av: Maria

Men så sött, tung-bilden var guld.......=))

2009-12-30 @ 20:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0