Nicole & jag :)

"Thord" på jobbet kom och hängde i receptionen häromdan när han plötsligt sa:

- Jag såg en tjej på TV igår som är så himla lik dig!

- Jasså?! sa jag....Vem då? Vilket program? Är hon snygg? skojade jag.

- Ja, självklart, sa "Thord" men jag kan inte komma ihåg vem det är.....

- Jo, nu är jag jättenyfiken !!! Vilken kanal var det ?

- Hm....det KAN ha varit nån DVD vi tittade på visserligen...Jo, det var det nog. En film!

- OK!! Men vem var det då?? (Både jag och Susanne var jättenyfikna nu). Vad var det för film ni såg då?

- Det var nog den där "Australia" 

- Va?! Med Nicole Kidman !!! Konstaterar jag med uppspärrade ögon! Men det kan ju inte ha varit HON du tänkte på eller hur? Hon är ju jättesmal!! och snygg!! Kanske var nån annan som hade nån biroll?? Hennes hushållerska?

- Nä....Det var hon, det finns ju liksom ingen annan som passar in av dom andra i filmen. Det är ju ingen annan som är blond.

- Är du säker på att det var Australia? frågar jag, för jag inser ju själv hur osannolikt det låter; att JAG, MOI skulle vara ens en liten pytte gnutta lik Nicole Kidman liksom !!! Ni hör ju själva!

- Japp, Australia var det!

Tack Tack "Thord". Tack för illusionen :) Jag var på strålande humör helaste dagen :)



Här är hon - Min jämlike - Nicole



Och här är jag - Mia

Så, bedöm själva, Är vi lika som bär eller? Och ni FÅR spricka denna galna illusion *fniss* Jag nöjer mig så gärna med att åtminstone EN person i detta universum tycker jag är lik den världsberömda och jättevackra Nicole Kidman, så det så!

Mamma Mia

På min lunchbrejk häromdagen var jag på H&M där jag råkade springa på en söt liten tunika i all hast. Jag gillade den så jag rafsade åt mig två st; en i storlek M och en i storlek L.
Känns som att jag på sista tiden hellre tar den där L-storleken av nån anledning...(and we all know why....or? Är numera ÖVER 70-sträcket....Ja...jag vet....)

"Largen" satt jättebra så jag rusade till kassan, betalade och gick tillbaka till jobbet där jag hängde in den i mitt skåp för att premiär-ha den på jobbet nästkommande dag.

När jag då kom till jobbet dagen därpå tog jag av den från galgen och började klippa bort alla lappar som sitter överallt. Det var då jag såg det....

.....På lappen bak i nacken står det "Mama" !!!!!  Förstår ni hur chockad jag blev!!!??? Alltså, inte nog med att jag numera har fått smygstarta med storlek Large...NÄ då!!! Nu går man till och med och köper mammakläder omedvetet!! Herregud....Var ska detta sluta mina vänner? Säg mig snälla! Ska man bara gilla läget eller vad?



SVAR: Nej, jag är inte med barn!

Simma lugnt

Är glad och nöjd med mig själv. Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och varit och premiärsimmat i nya inomhusbassängen i Rättvik! *Yippie* Gud vad bra jag är!!! Är SÅ nöjd med mig själv.
Mormors-bikinin åkte på och sen var det bara ner i "doppet"  :)  Vattnet var behagligt och det var inte en massa människor överallt som stoppade upp min sim-rytm. Jag simmade 1 km - dvs 40 längder och det tog mig ca 30 minuter. Skönt att ha kommit igång med lite träning, nu gäller det bara att hålla i och inte ge upp. Ska försöka simma 2-3 ggr i veckan. Keep your fingers crossed folks!

 Se sån stil hon har!!

Puss från MiaFia :)

RSS 2.0