MelodifestivalsYra

Nyss hemkommen från Ejendals Arena i Leksand där jag och familjen varit på Genrepet inför Melodifestivalen i Leksand ikväll. Showen var spektakulär och proffsig liksom artisternas outfits och låtar. Jag fick direkt ett par favoriter; Velvet, Molly och gamla rockräven Rickfors :)  Han är still going strong, även om man inte hört så mycket från honom sen dom där "Vingarna". Alltså, man kan inte fatta att gubben närmar sig de 60. Han är ju snygg for Gods sake ;)

Velvet var smal som en sylfid med små söta shorts och höga svarta stillettklackar - hon var faktiskt jätteläcker - och hon sjöng bra. Låten var "catchy" och fick mig att gunga med foten. Molly Sandéns smäktande ballad var vacker som en dag och jag fick faktiskt lite ståpäls och vattniga ögon när hon sjöng om stjärnorna (sonen ruskade lite på huvudet och tyckte nog jag var lite blödig, men det är den tiden i månaden nu...). Micke rockade på i en rivig sak skriven av G:son med det ständigt långa håret och där gick jag verkligen igång alltså (även om jag hörde många likheter med hans, i stort sett, enda hit: "Vingar för pengarna".)

Ska bli spännande att kolla på "the real thing" ikväll och se om man tycker lika eller om man ändrar uppfattning när man hör låtarna strömma ut genom TV-rutan.

Vi har laddat med godis, chips och ostbollar. Vinet står på kylning och tonåringarna har läsk i kylen :)  Alltså....Allt är kirrat för en Melodifestvalskväll i sann anda! Har inte bestämt mig för vem jag ska rösta på än, men jag hinner nog bestämma mig och ändra mig både en och två ggr under kvällen lopp.

Hej Hopp från Mi@ och glöm nu inte att Melodifestivalen är en jätte svensk och viktig tradition som bör tas på blodigaste allvar  ;)  Ajabaja om du inte tittar,  även om du tycker det är patetiskt och låtarna är urusla. JAG tänker då sitta bänkad 20.00 sharp! och hela familjen är kommenderad! Skämt & sido...he he...
Får jag också bara tillägga: Petra Mede - Du är så himla bäst och vilken jäkla snygg klänning du har ikväll!
I Like !  // Pussiluss //


Premiärnerver

Jaha, då sitter jag äntligen här; favoritmusiken är på, ett ljus brinner och lugnar mina premiärnerver, diskmaskinens dova "göra rent" ljud hörs i köket och här sitter jag - Redo att börja blogga! Ok...Nu tar jag det första stapplande steget in i en helt ny värld och det känns på nåt sätt lite stort och speciellt.  Ville ju börja blogga för länge sen, men det har bara blivit angenäma tankar, men nu är det alltså dags! Så, seså Mia....Då ska vi väl sätta igång, eller......Har jag redan gjort det? Ok, Here I come cyberspace!  :)

Ett  -  Två  -  Tre  -  Kör!

Idag var en dag som alla andra; mobilen ringde strax före halv 6 och jag höll på att dö...som vanligt....Gick upp som en vandrande zombie och höll på att glömma bort att vi haft en nattgäst liggandes i rummet bredvid, så precis när jag skulle kliva över tröskeln ut från sovrummet kom jag på att jag inte hade morgonrocken på mig. Nåja.....så kan det va. Antar att jag ser ut ungefär som alla andra 43-åringar i bara mässingen :)
Skjutsade Anders (älsklingen) och nattgästen till tåget, pussade Hejdå och såg dom försvinna mot perrongen. Själv åkte jag hem igen till huset, vårt hem, som vi just nu badrums-renoverar. Hallen ser ut som en byggarbetsplats och ingen dusch har vi haft på 3 veckor! Börjar bli LITE jobbigt faktiskt...

Åkte sen ner igen och tog nästa tåg till Borlänge och till jobbet. Där väntade, som vanligt, min bästaste kollega och vän - Susanne :)  Och det är tack vare henne jag nu sitter här och skriver mitt första blogginlägg!
Det var en bra dag idag, som vanligt! Hände det något utöver det vanliga? Jotack, restaurangchefen kom och bjöd på en "vanilj-mint" snus och Sus tackade glatt ja. Hon la upp den under läppen och såg riktigt världsvan ut , i ca 1 minut, sen så skedde något; hon kände sig "pirrig" och lite "full" (Ja....det var så hon sa...) snusen måste ha gått rakt ut i blodet - efter 3 minuter åkte den i papperskorgen. Jag menar, full på jobbet? Det går ju bara inte liksom! :)

Jessie kom förbi och mutade oss med Lindt-choklad; Creme Brulé. Den är så himmelsk god så det är bara inte klokt och som vanligt föråt jag mig och tog 2 bitar för mycket och mådde sen illa....What else is new liksom? Här har jag varit duktig och halvt om halvt kört lite GI och så faller jag direkt! Vilken karaktär man har *fnys och fy skäms på mig själv*.

Fick höra världens sötaste lilla romantiska berättelse om Jessies kompis´ pojkvän som imorse hade väckt henne med frukost på sängen, nybakat bröd, en stor bukett röda rosor på nattduksbordet och ett upptappat hett bad med eteriska oljor i !! Va!? Snacka om romantik på högsta nivå! Finns det såna män därute? Fast det är ju klart, nu när jag tänker efter så skulle min älskling oxå ha gjort så.....om han nu inte hade åkt det tidiga tåget för att ta sig till Danmark och se på fotboll :)
Puss och godnatt alla ni därute, säger Mi@

Välkommen till Mias och Sus´ Blogg

Hej Hopp! & Välkommen till våran blogg!
Eftersom vi är totala nybörjare på detta, så såg vi förstås att denna rubrik  var nån slags standardbörjan på  "Första gången du bloggar här". Och det såg vi först efter det att vi skapat det första inlägget och då var det liksom försent!  Så här kommer nu ett varmt välkommen från oss. Hoppas vi kan glädja några läsare därute nån gång ibland med vårt "tjatter"   Låter vi virriga? Tja.....vi är så vissa tider i månaden ;) Puss från Mia och Sus!




   

RSS 2.0